Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Muhteşem Gösteriye Hazır Olun!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Yaptığı gösteriler ile Dünyada adından söz ettiren Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi ‘Türk Yıldızları’, 31 Ekim 2015 Cumartesi günü Kırıkkale’de gösteri yapacak.

 

DÜNYA HAYRETLE İZLİYOR

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi ‘Türk Yıldızları’, 31 Ekim 2015 Cumartesi günü Kırıkkale’ye geliyor. Dünyada yaptıkları gösteriler ile adından söz ettiren ‘Türk Yıldızları’ Kırıkkale’de gösteri yapacak. Resmi internet sayfasından yapılan açıklamada 31 Ekim 2015 tarihinde Kırıkkale’de hava gösterisi yapacağını açıkladı. İlimize gelerek gösteri yapacak olan ‘Türk Yıldızları’, birçok ülkede yaptıkları gösteriler ile adından sıkça söz ettirmişti. Son olarak İtalya’da gösteri yapan Türk Yıldızları, İtalya basınında ve Dünya basınında büyük yankılar oluşturmuştu. Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi timi olan Türk Yıldızları’nın Kırıkkale’deki gösteri uçuşlarını herkes izleyebilecek.

 

 

Özel Haber

Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu