Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Murat Buluç,Yüzde 5 Beklentileri Karşılamadı

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Buluç, yüzde 5 ilave artışın beklentileri karşılamadığını dile getirdi. Kaynak: YÜZDE 5 İLAVE ARTIŞ BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Buluç, yüzde 5 ilave artışın beklentileri karşılamadığını dile getirdi.


%25’LİK ZAM YETERSİZ

Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Buluç, memurlara yapılan zammın yüzde 25’den yüzde 30’a çıkarılmasını değerlendirdi. Buluç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Kamu-Sen olarak, dün açıklandığı an itibariyle %25’lik zammın yetersiz olduğunu ve beklentileri karşılamadığını kamuoyu ile paylaşmıştık. Nitekim akşam bu amaçla gerçekleştirdiğimiz Twitter etkinliğine kamu çalışanlarının vermiş olduğu desteğin sesi bugün yapılan açıklamayla yankı bulmuştur. Bunun üzerine Türkiye Kamu-Sen Başkanlar Kurulumuz acil toplanarak talep ve beklentiyi Cumhurbaşkanımıza iletme kararı almıştır. Bu sabah Cumhurbaşkanlığı makamı ile yapmış olduğumuz görüşme ile kamu çalışanlarının beklentisini Cumhurbaşkanlığı makamına da ilettik.

MEMURUMUZUN SENDİKAL MÜCADELEYE DESTEK VERMESİ KAZANIMLARIN ASIL MİMARIDIR

Sayın Cumhurbaşkanının bugün Grup toplantısında yaptığı açıklamada, maaş artış oranının %30’a çıkarılmasıyla önemli bir adım atılmış ancak, kamu çalışanlarının beklentilerini karşılamamıştır. Gelinen bu noktada, kamu çalışanlarına ve emeklilerimize seyyanen bir ücret artışı yapılması yaşanan ücret adaletsizliğinin ve gelir kaybının giderilmesi anlamında en doğru yaklaşım olacaktır. Bir kez daha görülmüştür ki, memurumuzun sendikal mücadeleye destek vermesi kazanımların asıl mimarıdır. Bu vesileyle dün gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğe büyük katılım sağlayarak kamu çalışanlarının sesi olmamızı sağlayan kamu görevlilerimize ve emeklilerimize teşekkür ediyor, mücadelemizin kararlılıkla süreceğini bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x