GündemManşet

Mürsel Öcal Seçimler bizim düğünümüzdür

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mürsel Öcal Seçimler bizim düğünümüzdür - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriTürk Metal Sendikası Birlik ve Beraberlik yemeğinde konuşan Öcal,
Seçimler bizim düğünümüzdür
Kongre sürecine giren Türk Metal Sendikasında delege seçimleri sonrasında birlik beraberlik yemeği verildi. MKE lokalinde verilen yemekte konuşan Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, 20 Nisan’da olağan kongrenin gerçekleşeceğini, bu süreci kırmadan dökmeden atlatacaklarını söyledi.
KAZANAN İŞÇİ OLDU
Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal,  MKE fabrikalarında seçilen 120 delegeyi yemekte bir araya getirdi. Makine Kimya Endüstrisi Lokali’nde gerçekleşen yemekli programda konuşan Başkan Öcal, seçimleri güzel bir atmosferde geçtiğini belirtti. Dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte konuşan Öcal, “Yapılan seçimlerde kazanan işçi oldu. Seçime katılan tüm adaylarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Türk Metal ailesinin birlik ve beraberlikleri daim olsun” diye konuştu.
SEÇİMLER BİZİM DÜĞÜNÜMÜZDÜR
Şube Başkanı Öcal, “Seçimden sonra işyeri temsilcilerimizle birlikte bütün fabrikaları gezerek kazanan arkadaşlarımız tebrik ettim. Sadece gündüz çalışanlarla değil gece çalışanlarla birlikte oldum. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsinin bende ayrı bir yeri var. Tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçimler bizim düğünlerimiz ve mutlu günlerimizdir. MKE çalışanlarının teveccühü neyse başımın tacıdır. 10 Mart’ta yapılan seçim demokratik bir ortamda gerçekleştirdi. Bu seçimde 120 arkadaşımız delege oldu. MKE zor bir süreçten geçiyor. 2015 yılımız yapılanma dönemidir. Bugün olduğu gibi MKE işçilerinin birlik beraberliğe ihtiyacı var.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu