Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Mutsuz Bir Ülkeyiz

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, açıklamada bulundu. Kutluca, " Yılın ilk yarısını geride bırakıyoruz.Fakat ne yazık ki, son 6 ayda problemlerimizin daha da derinleştiğini, insanımızın karşı karşıya kaldığı sıkıntıların çok daha arttığını görüyoruz.Maalesef, bugün 6 ay öncesine göre çok daha yoksul, çok daha borçlu ve çok daha mutsuz bir ülkeyiz.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, açıklamada bulundu. Kutluca, ” Yılın ilk yarısını geride bırakıyoruz.Fakat ne yazık ki, son 6 ayda problemlerimizin daha da derinleştiğini, insanımızın karşı karşıya kaldığı sıkıntıların çok daha arttığını görüyoruz.Maalesef, bugün 6 ay öncesine göre çok daha yoksul, çok daha borçlu ve çok daha mutsuz bir ülkeyiz.”dedi.

CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Kırıkkale’de olduğu gibi ülkemizin her yerinde birçok sorunlar mevcut. Dertler gün geçtikçe artıyor. Çözüm bulacak olanlar, “biz çözeriz” dedikçe problemler daha da derinleşiyor. İnşallah seçimlerde milletimizin teveccühüyle iktidara geldiğimizde; hem Kırıkkale özelinde hem de Türkiye genelinde atacağımız adımlarla çok kısa sürede bu problemleri gidereceğimize, bu ihtiyaç ve talepleri karşılayacağımıza canı gönülden inanıyorum.Problemler ne kadar ağır olursa olsun; yaklaşım doğru ve samimiyse, değerlendirmeler aklıselimle yapılırsa, önyargılar olmazsa, geçmiş hatalar tekrar edilmezse; problemlerin hızlıca çözülebileceğine, hatta tahminlerden de daha kısa zamanda çözülebileceğine inanıyorum.Son 5-6 yıldır Sn. Erdoğan başta olmak üzere iktidar partisinin yöneticileri sürekli olarak her 6 ay sonra Türkiye’nin düze çıkacağını, hatta abartılı ifadelerle “çağ atlayacağını, uçacağını”; bu durum karşısında da birilerinin “çatlayacağını, patlayacağını” ifade ediyorlar.Fakat bugüne kadar hiçbir öngörüsü tutmayan iktidarın, bu öngörüleri de tek bir kez olsun tutmadı. Şimdi de Sn. Erdoğan, Pazartesi günü kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 6 ay sonrasına değil de 2023’ün Şubat-Mart aylarına yeni bir tarih verdi…

İNSANIN AKLINA NASRETTİN HOCANIN ŞU FIKRASI NASIL GELMESİN…

“Hani Nasrettin Hoca bir gün ata binmek istemiş. Sağdan atlamış olmuyor, soldan sıçramış olmuyor; hasılı o kadar uğraşmasına rağmen ata binememiş.Kendi kendine: “Hey gidi gençlik!” diye mırıldanmış. Sonra sağına soluna bakınıp kimsenin olmadığını görünce kendi kendine: “Ya Nasrettin ben senin gençliğini de bilirim!” demiş..6 ay öncelerini, 16 ay öncelerini, 6 yıl öncelerini de, hatta çok daha eski tarihlerde attıkları adımları da çok iyi biliriz… Ayrıca hem onlar hem de aziz milletimiz bizi de bilirler, geçmişte yaptıklarımızı da bilirler.İşte bakın tarihi bir örnek… Bundan tam 26 yıl evvel, 28 Haziran 1996’da merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın başbakanlığında Refah-Yol Koalisyon Hükümeti kurulmuştu. Ve bu iktidar 1 yıl bile değil, aktif olarak 11 ayda tarihe altın harflerle yazılan ve bugün dahi özlemle yâd edilen işlere imza atmıştı.20 yılda, yani tam olarak söyleyelim 236 ayda ve tek başına AKP iktidarı döneminde yapamadıkları bir tarafa, bizim sadece 11 ayda ve koalisyon hükümetimiz döneminde yaptıklarımız bir tarafa.Değerli arkadaşlar; iktidarda bulunanlara bugün buradan bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Seçimlere, zamanında yapıldığı takdirde dahi, 1 yıldan az bir zaman kaldı… İşte bu iktidarın en fazla 1 yıl ömrü kaldı, önlerinde son bir fırsat var.”

BİR NEFES ALMASINA VESİLE OLACAKTIR

“Buyurun, 20 yılda yapamadıklarınızı kalan 1 yılda gerçekleştirin. Gençlerimiz arasında yaygın olan kullanımla ifade edersek; isterseniz “tüm tuşlara aynı anda basarak bölüm geçmeye” çalışın… Elinizi tutan yok, engel olan yok, önünüz açık, yetkileriniz neredeyse sonsuz; hadi buyurun…Türkiye’nin yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğu ve milletimizin de bu konuda kararlı olduğu ise çok net bir şekilde görülmektedir. İşte bugün diyorum ki, seçimleri Allah’ın izniyle iktidar kaybedecek ve biz kazanacağız! 20 yıllık Ak Parti iktidarının enkazı da kaldırılacak, son 5-6 yıldır Cumhur İttifakının sebep olduğu nezaketsizliğe, hoşgörüsüzlüğe ve kutuplaşmaya hep birlikte bir son vereceğiz!İnsanımızın kasabın yolunu unuttuğu, bayram sevinci yaşamak yerine artan ulaşım maliyetleri nedeniyle bayramda memleketine gidememenin hüznüne kapıldığı bu düzen mutlaka değişecek!Biz ülkemizin gerçek gündemine, insanımızın yüzünü güldürecek hamlelere odaklandık ve bu istikamette kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Tüm dikkatimizi, mesaimizi buralara veriyor, hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz.İnanıyoruz ki bu hazırlıklarımız, çalışmalarımız ülkemizin ve insanımızın çok kısa bir sürede rahat bir nefes almasına vesile olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle; basın toplantımıza katılımınız için teşekkür ediyor, sizleri ve ekranları başında bizleri takip eden kıymetli vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x