Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Namaza gelen öğrenciler ödüllendirildi

Osmangazi Mahallesi Kocatepe Camiinde "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan öğrenciler ödüllendirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Osmangazi Mahallesi Kocatepe Camiinde “Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan öğrenciler ödüllendirildi.

CAMİ CEMAATİNE TEŞEKKÜR

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından İl merkezindeki mahalle camilerinde düzenlenen proje kapsamında Kocatepe Camii’nde dereceye giren öğrencilere hediyeleri düzenlenen törenle verildi. Programa katılan ve öğrencilerin sevincine ortak olan Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, projeye katılım sağlayan öğrencilere, onlara destek olan ailelerine, projenin uygulamasında büyük bir emek harcayan Din görevlileri Hasan Topraklı ile İsmail Açıker’e ve maddi manevi katkı sunan camii cemaatine teşekkür etti.

namaza-gelen-ogrenciler-odullendirildi2.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x