Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

NE ALAKA ?

Kırıkkalespor kulüp başkanlığına getirilen Şeref Akbal'ın daha Kırıkkale'de takım oluşturmadan, taraftar kitlesi ile buluşmadan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener'e forma yaptırıp götürmesi şehirde garip bir durum olarak algılandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor kulüp başkanlığına getirilen Şeref Akbal’ın daha Kırıkkale’de takım oluşturmadan, taraftar kitlesi ile buluşmadan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener’e forma yaptırıp götürmesi şehirde garip bir durum olarak algılandı.

Taraftarlar ise Yüksek Seçim Kurulu başkanlığa forma hediyesindeki bu aceleciliği merak ettiklerini ifade ediyorlar. Sporun seçimle algılanması ise taraftarlar ve kamuoyunda garip bir durum olarak yadırgandı. Kırıkkalespor ve Yüksek Seçim Kurulu ne alaka sorusu cevap arıyor. Klüp başkanı Şeref Akbal’ın yakında bu hediyeyi niçin verdiğini kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x