Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

NÖBET BİTTİ DİYENE KADAR MEYDANLARDAYIZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren,   FETÖ   darbe girişimine karşı vatan haini üniformalı teröristlere lanet okumaya ve vatan ve demokrasi nöbetine devam ediyor.
 
Genel Sekreter Boyabatlı yaptığı açıklamada; 15 Temmuz  akşamı demokratik  bir hukuk devleti olan ülkemizin istikrarını, birliğini, dirliğini  ve huzurunu hedef alan halkı ve halk idaresine karşı yapılan darbe kalkışması  kahraman milletimizin her ferdinin canları pahasına  bu girişime karşı koymasıyla engellenmiş ve demokrasi zaferine dönüşmüştür.
 
Genel Sekreterlik, olarak darbe kalkışmasının hemen ardından tüm birimlerimiz idari personellerimiz dahil tüm sağlık personellerimiz ile 7/ 24 aktif bir şekilde hizmete hazır  hastanelerimiz de görevlerimizin başında  olduk.
 
Aynı şekilde, Millet iradesinin ayakta kalması uğruna, demokrasi nöbeti tutan her şeyi ile onurlu bir mücadele veren aziz milletimiz ve sağlık çalışanlarımız da bu nöbete devam ederken özellikle Genel Sekreterlik olarak aldığımız karar gereği, Genel Sekreterliğimiz  ve bağlı Hastanelerimizde  Yüksek İhtisas Hastanesi, Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Keskin Devlet Hastanesi’nde Hizmet alımıyla çalışan Şirket (Temizlik, Bilgi İşlem) Personellerimizin mesai süresince giymeleri, Vatan ve Demokrasi nöbetine destek için  ay yıldızlı tşört yaptırılarak, hastalarımıza hizmet sunmaya başladık. Bu vesileyle Tüm sağlık çalışanı mesai arkadaşlarıma, şirket personeli arkadaşlarıma göstermiş oldukları emekleri ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Nöbet bitti diyene kadar meydanlarda olmaya devam edeceğiz dedi.
 
 
 
 
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x