Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YÜCEL KIZIK GASP EDİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bu ülkede en yaratıcı fikirler dolandırıcılardan çıkıyor. Hemen hemen her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemine tanık oluyoruz. Dolandırıcılar bu defada vatandaşlardan kendi telefonunun şarjı tükendiği bahanesiyle isteyip aldığı telefonla gizli görüşme yapıyormuş gibi kayıplara karışıyorlar. Bu yöntemin son kurbanı CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık oldu. Kızık´ın telefonunu alan kişi kayıplara karıştı.
TELEFONUNUZU KULLANABİLİR MİYİM?
Dolandırıcılar yeni dolandırıcılık yönteminde sınır tanımıyorlar. Dolandırıcıların yaratıcı fikirleri zaman zaman uzman polisleri bile şaşırtıyor. Özellikle ülkedeki yoğun gündem arasında bazı gelişmeleri fırsata dönüştüren dolandırıcılar polisinde dikkatinden kaçmıyor. Son günlerde bazı kişilerin telefonla aradıkları vatandaşlara adının darbeye karıştığı yönünde telkinde bulunarak, bunun için para karşılığında kurtulacağı söylendiği yönündeki şikâyetler üzerine polis harekete geçti. Polis SMS ile vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.
PARTİ BİNASINDA HIRSIZLIK
Dolandırıcıların son kurbanı Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık oldu. Geçtiğimiz günlerde parti binasına gelen bir kişi ilçe Başkanı Yücel Kızık´tan bazı kişileri sordu. Daha sonra kendisinin şarjı olmadığını söyleyerek İlçe Başkanı Kızık´tan telefonunun istedi. İlçe Başkanı Kızık´ta telefonunun gence verdi. Telefonu alan genç konuşma yapıyormuş gibi dışarıya çıktı. Durumdan şüphelenen ilçe başkanı da dışarıya çıktığında gencin parti binasından çıkarak uzaklaştığını fark edince durumu polise bildirdi. İlçe Başkanı Kızık´ın ifadesini alan polis şimdi telefon dolandırıcısı genci arıyor.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x