Gündem

Nüfus Müdürlüğü Hafta Sonu Açık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de hafta sonu Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavına (2023-ALES/2) katılacak adaylar dolayısıyla Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğü açık tutulacak.

HABER: YAKUP ÖZCAN

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada “20 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak olan  Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavına (2023-ALES/2) katılacak adaylardan, Nüfus Cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adaylar için “Sınava Giriş Belgesi” ile 1 adet biyometrik fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak “Geçici Kimlik Belgesi” verilmesi ve MERNİS nüfus bilgilerinde sorun olan öğrencilerin bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için 20 Ağustos 2023 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu