Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Nur Camii inşaatını incelediler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Sayın Beşir Atalay ve İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte Nur Cami inşaatında incelemelerde bulundu.

BAKS GEÇİT YENİLEME ÇALIŞMASINI ANLATTI
Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı Nur Camii önünde bulunan Baks geçit yenileme çalışmaları ile ilgili olarak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Sayın Beşir Atalay’a bilgi verdi. Yol ve düzenleme çalışmalarını beğendiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay, Nur camiinin görünüşünün bu şekilde daha açık olduğunu kaydetti.

KIRIKKALE’NİN SEMBOLÜ HALİNE GELECEK
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, beraberinde İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte Sayın Atalay’a Nur Cami çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, “Nur Camimiz Kırıkkale’nin sembolü haline gelecek. Bizde Kırıkkale Belediyesi olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Nur Camiinin giriş kısmında görünürlük ve Nur Camiinin daha geniş açıdan görünebilmesi için bu şekilde bir çalışma geliştirdik. Baks geçidimiz de bu sayede yenilenmiş oldu” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu