Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Öğe, Ramazan sokağını coşturdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerinin konuğu Radyo 7 de sunuculuk yapan şiir yorumcusu ve Radyocu Talha Bora Öge oldu. Nam-ı diğer Gölge Ramazan sokağını dolduran Kırıkkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

ŞİİRLERİYLE MEST ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın geleneksel hale getirdiği Ramazan Sokağı etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı yanındaki otopark alanında kurulan Ramazan Sokağına Radyo 7 de sunuculuk yapan ünlü şiir yorumcusu ve Radyocu Talha Bora Öğe konuk oldu. Vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Talha Bora Öge, okuduğu şiirlerle ve türkülerle Kırıkkale halkına keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. Okuduğu şiir ve türkülerle Kırıkkalelilerin beğenisini kazanan Radyo 7 de sunuculuk yapan nam-ı diğer Gölge, hayatının bir döneminin Kırıkkale’de geçtiğini ve bir dönem Kırıkkale’de özel bir radyoda çalıştığını anlattı. Öge, gecenin sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektirerek, imzalı kitap dağıttı. Şiir yorumcusu ve Radyocu Öge   Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x