Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Öğrenciler, sanat gecesinde büyüledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de müzik, sanat ve kültürel etkinlikler alanında Ceran Sanat Merkezi 3. kuruluş yılı nedeniyle gerçekleştirilen organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarını izlemeye gelen aileler sanat dolu bir gece geçirmenin keyfini sürdü.

RENKLİ VE GÜZEL BİR GECE YAŞATTILAR
Kültür Merkezi salonunda düzenlenen gecede, uzman eğitimci kadrosu, birebir ders imkanı, zengin enstrüman çeşitleri ile Kırıkkale halkına hizmet veren Ceran Sanat Merkezi, geride bıraktığı 3. yıl anısına Kültür Merkezi’nde görkemli bir geceye imza attı. Aldıkları eğitimleriyle yeteneklerini sergileyen öğrenciler, konuklara renkli ve güzel bir gece yaşattılar. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede öğrencilerin performansları göz doldurdu. Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program ile unutulmaz bir gece yaşayan davetliler, öğrencilerin piyano dinletisi, bale, dans ve jimnastik gösterisi ile keyifli dakikalar geçirdi.

HER YAŞ VE BRANŞTAN ÖĞRENCİMİZ VAR
‘Her yaş ve branştan öğrencimiz var’ diyerek sanat gecesinde bir konuşma yapan Ceran Sanat Merkezi kurucusu Sezgin Ceran, “Kırıkkale’de 3 yıldır başarılı bir faaliyet gösteriyoruz. Her yaştan ve her branştan çok sayıda kursa devam eden öğrencilerimiz bulunuyor. Bizler hepimiz büyük bir aileyiz. Öğrencilerimize de bir aile yapısıyla yaklaşarak onların en iyi eğitimi almasını sağlıyoruz” dedi. Program sonunda başarı belgesi verilirken, gecenin anısına görev alan, enstrüman çalan çocuklara ve öğretmenlere başarı belgesi verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x