Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Öğrencilerden Kitap desteği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öğrencilerden Kitap desteği
Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi öğrencileri edebiyat öğretmenlerinin teşvikiyle topladıkları 1060 kitabı Nuran Refik ALTAŞ Ortaokulu’na hediye etti.
Öğrencilerden Kitap desteği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriÇalışma 3 yıldır sürüyor
Kitap dağıtımı sırasında Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet YEŞİLYURT, kitap teslim töreninde yaptığı konuşmada yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  “Okulumuzda her yıl 9. sınıf öğrencilerine Edebiyat derslerinde performans çalışması kapsamında kitap okuma etkinliği yapılmakta olup, etkinlik sonunda öğrencilere performans notu verilmektedir. Öğrencilerimizin okuduğu kitaplar ile evinde bulunan diğer okunmuş kitaplarını da okula getirmeleri istenmektedir. Bu proje 3 yıldır devam etmektedir. Her yıl ayrı bir okula kitap bağışı yapılmaktadır. Bu yıl, bu bağlamda 1180 kitap toplanmış olup, bunun 120 adedi lise düzeyinde olduğundan kendi okullarının  kütüphanesine bağışlanmış, 1060 adet kitap ise ilimiz Nuran Refik ALTAŞ Ortaokuluna öğrencilerin yararlanması için teslim edilmiştir. “

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu