KırıkkaleManşetYahşihan

Yahşihan'da Sürücülere Trafik kuralları anlatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sürücülere Trafik kuralları anlatıldı
Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü toplu taşıma araç sahiplerine ve şoförlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Yahşihan'da Sürücülere Trafik kuralları anlatıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriNazik ve hoşgörü şart
Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon’da yapılan toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Bürosunda görevli polisler sunumlarla şoför esnafını bilgilendirdi. Toplantıda trafik güvenliğinin önemine değinen İlçe Emniyet Müdürü Erdal AKKUŞ, toplu taşıma araç şoförlerinin taşıması gereken nitelikleri sıraladı. Sürücülerin davranışında sevgi ve saygının hakim olmasını isteyen Karakuş, “Toplu taşıma şoförleri yolcu ilişkilerinde ve trafikte daima nazik ve hoşgörülü olmalıdır “dedi. 
Ayrıntılı sunum
Önceki gün gerçekleştirilen toplantıda, yolcu taşımacılığı yapan araç sahiplerine ve şoförlerine sırasıyla, aşırı hız-yakın takip-durma, duraklama ve park etme-yolcu indirme ve bindirme kuralları-emniyet kemeri kullanımı-şerit izleme, geçme ve geçilme kuralları hakkında ayrıntılı sunumların yapıldığı bildirildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu