Eğitim

ÖĞRENCİLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından okullardaki Sıfır Atık Eğitimleri Evliya Çelebi ve Şehit Yasin Baran İlkokulu ile devam etti. Eğitimlerde çocuklara atık konusunda detaylı bilgiler verilerek bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

HABER: TAHİR ERDEM

FARKINDALIK YARATMAK

Kaynakların daha verimli kullanılması, israfın önüne geçilmesi, atıkların oluşum nedenlerinin incelenerek atıklarının oluşmasını engellemek veya minimum düzeyde tutma amacıyla başlatılan Sıfır Atık Eğitimi Kırıkkale’de devam ediyor. Kırıkkale Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından ilköğretim düzeyindeki okullarda eğitim etkinliği gerçekleştirildi. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Evliya Çelebi ve Şehit Yasin Baran İlkokulu eğitim kurumlarında Çevre Yönetimi ve Denetimi Şubesi personeli Gökçen Yüksel, Süheyla Gündüz Aras ve Hacer Şen tarafından Sıfır Atık eğitimi verildi. Öğrencilere Sıfır atık hakkında bilgi verilmesi, atıklar hakkında farkındalık yaratmak ve geri dönüşümü yapılan atıkların kazanımı hakkında bilgiler verildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu