Genel

AYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Albayrak ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette Başhekim Albayrak yeni Müdür Rıza Aydın’a çalışmalarında başarılar diledi.

HABER: YELİZ ERDEM

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

İl Milli Eğitim Müdür olarak ataması gerçekleşerek göreve başlayan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Albayrak ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Şube Başkanı Akdoğan “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak ilimizde hizmet paydasında gerek kamu gerek se de özel kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde olmayı, sorunlara değil çözümlere katkı sağlamayı amaçlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak yeni İl Milli Eğitim Müdürümüz Rıza Aydın’a hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılarının devamını temenni ederiz” ifadesini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın teşekkürlerini iletti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu