GündemManşet

Öğrencilerle Birliktelik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Ramazan ayı nedeniyle Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen yemekte üniversitede okuyan gençlerle buluştu.

 

TEK TEK DOLAŞTI

Yahşihan İlçesinde açık hava düğün salonunda, Sivil Toplum Örgütleri tarafından üniversitede okuyan, bin kadar öğrencinin katıldığı iftar yemeğinde gençlerle bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Öztürk, masaları tek tek gezerek, gençlerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Yemeğe Öztürk ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’de katılarak hoş bir gece geçirdi.

 

SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUM

Öğrencilere kendi elleriyle yemek dağıtan Öztürk, Ramazan ayında yardımlaşma ve kardeşlik duygularının arttığını belirtti. Öztürk, ”Ramazan ayını ülkemizde huzur içinde idrak etmenin sevinci içerisindeyiz. Bu ayda yardımlaşma ve kardeşlik duyguları artış göstermektedir. Bu tür iftar organizasyonları insanlarımızı bir araya getirmesi açısından çok önemli. Bizlerde bugün Sivil Toplum Örgütlerimizin düzenlediği bu yemekte üniversitede okuyan gençlerimizle bir araya geldik” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x