Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Öğretmenlik ulvi bir meslektir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Sümer yaptığı açıklamada, Öğretmenlik mesleğinin, yüce ve ulvi bir meslek olduğunun altını çizdi.

ŞÜKRAN BORCUMUZ VAR
Başkan Sümer açıklamasında “Eğitim toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarının başında gelmektedir. Eğitimde başrolü ise öğretmenlerimiz üstlenmektedir. Öğretmenlik mesleği, yüce ve ulvi bir meslektir. Aynı zamanda zorlukları olan bir meslek. Ancak bu zorlukları idealleri olan, ülke aşkı olan, vatan sevgisi olan öğretmenlerimiz sayesinde bugüne kadar başarıyla yürüttük. Bugünden itibaren de bu çalışmalarımız başarıyla yürüyecektir. Millet olarak toplumumuzun her ferdi kendisi ve çocukları için öğretmenlere şükran borcumuz vardır. Ülkemizde en saygınlığı en yüksek meslek mensuplarının başında öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x