GündemManşetSiyaset

“Olayların sorumlusu hükümettir”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, savaş ortamı ve sınır içinde yaşanılan gerginliklerin suçlusunun hükümet olduğunu söyledi. Göçer, “Teröristleri otobüs üstünde getirip kim kahraman ilan ettirdi ve IŞİD’i kim palazladı” diye sordu.  

 

Haber; FATİH GENÇER

“O haberlere itibar etmeyin”

MHP İl Başkanı Göçer, gazetemize yaptığı özel açıklamada, yaşanan gerginliklerin biran önce son bulması temennisinde bulunarak, çeşitli yayın organlarında ve sosyal medyada MHP İlçe binalarına saldırıldığı haberlerine itibar edilmemesi çağrısı yaptı. Göçer, yaşanılan olayların kaynağının hükümetin yanlışlıkları olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

 

“Tavizler ülkeyi sıkıntıya soktu”

“Teröristleri otobüs üzerinde getirip kahraman ilan ettiren hükümetin başlattığı süreç kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Verilen tavizler ülkeyi ciddi sıkıntılar içerisine soktu. Bugün sınır içinde ve sınır dışında yaşanılan olayların ve daha yaşanılacak birçok sıkıntının sorumlusu hükümettir. Terör örgütlerinin tehditleri son dönemde sınırımıza dayandı, yaşanan savaşın etkileri ülkemiz sınırı içerisine düşmeye devam etmektedir.

 

“Tezkereye desteğin amacı…”

MHP olarak tezkereye destek vermemizin tek nedeni, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yapılacak her türlü saldırıyı önlemek içindir. “Tezkereye destek vermezsek, hükümet daha çok yıpranır” düşüncesinde olmak yerine, bu tezkerenin ülkemiz ve milletimiz menfaatine kullanılmasına destek vermeyi önemli gördük”

 

“Dikkatleri başka yöne çekmeye çalışıyorlar”

İl Başkanı Göçer, bayramlaşma töreninde sınırın hemen yanıbaşında yaşanan savaşın ve destekçilerinin asıl hedefinin sözde Kürdistan amacı güttüğü yönündeki açıklamasını hatırlatarak, “Yeni türeyen bu örgütle, hükümetin ilişkisi daha önce de belirlenmişti. Şimdi dikkatleri başka tarafa çekerek BOP’un işleyişini sürdürmek ve amacına ulaştırmak isteniyor. Teröristleri ülkemize otobüs üzerinde getirip kim kahraman ilan ettirdi ve IŞİD’i kim palazladı. Ellerinde ağır silahlar ve her türlü askeri mühimmatla sınırımıza dayanan bu terör örgütü ve karşısında savaştığı iddia edilen diğer bir terör örgütünün ülkemizi tehdit etmesinin tek nedeni hükümettir” diye konuştu.

 

 

“PKK’ya desteği gündeme getirenler…”

Göçer, “BOP’un işbirlikçileri görevlerini sürdürüyor. Bugün IŞİD’den kurtulma bahanesiyle PKK’ya destek vermeyi gündeme getirenler, IŞİD’in büyümesine de destek verenlerdir. Milletimiz bu durumu iyi görmeli ve ona göre hareket etmelidir. Sınırımız içerisinde yaşanan gerginlikler biran önce son bulmalı. MHP ilçe binalarına saldırıldığı ve kundaklandığı yönünde yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan haberlere itibar edilmemesi ve partimizin yaptığı çağrılara kulak verilmesini istiyoruz” dedi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu