Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Olmuyor…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

OLMUYOR!!
Türk Metal Kırıkkalespor 3. Lig 2. Grupta Batman deplasmanında çıktığı ilk yarının son maçında 2 sefer öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup oldu.

FIRSAT TEPTİK
3. Lig 2. Grupta şehrimizi temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor ilk yarıyı tek galibiyetle kapattı. Oynadığı oyunlarla rakiplerini boğan ancak bu başarısını bir türlü skora yansıtamayan Şimşekler ligin ilk yarısını son sırada tamamladı. Batman Deplasmanında 14. Dakikada Orçun’la öne geçen Şimşekler, 20. Dakikada Osman Doğru’nun golüne engel olamadı. Karşılıklı ataklarla devam eden ilk yarının 35. Dakikasında Ömer Sunar ile tekrar öne geçen ve skoru 2-1’e getiren temsilcimiz ilk yarıyı bu skorla kapattı. 2. Yarı oyunu kontrol etme parolasıyla çıkan ve 75. Dakikaya kadar skoru elinde tutan Şimşekler 3 net fırsatı gole çeviremezken, Batman 75. Dakikada Burak Seres’in ayağından gelen gol ile eşitliği sağladı. 86. Dakika da yine Burak Seres sahne alırken Batman kendi evinde temsilcimizi 3-2 yendi.
ŞANSSIZLIK YAKAMIZI BIRAKMADI
Sezon öncesi yaşanan Kongre süreci ve bu noktadan başlayan Mahkeme sürecinin yanı sıra sezon boyunca şanssızlık temsilcimizin yakasını bırakmadı. Ferhat, Onur gibi iki kaliteli kanat oyuncusunu sakatlıkla kaybeden Şimşekler, Uğur, Engin gibi tecrübeli isimlerin kadro dışı kalması ile uzun süre sorunlar yaşadı. Tekrar Kayyum Heyetinin gelmesi ile birlikte Uğur ve Engin takıma kazandırılırken uzun süre takımdan ayrı kalan futbolcuların maç temposunu yakalamaları uzun sürdü. Bu seferde kart cezalıları ile boğuşan temsilcimiz Batman deplasmanında 18 kişilik kadro kuramadan 16 kişi ile çıkabildi. Oynadığı maçların çoğunda rakibinden çok daha iyi performans sergileyen ancak bir türlü gol yeme sorununu çözemeyen şimşekler ilk yarıda birçok penaltı kararı ile de puan kayıpları yaşadı.
TÜCRÜBE EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ
Uzun yıllar sonra tekrar profesyonel lige çıkma başarısı göstererek 18 yıl sonra şampiyonluk kupası kaldıran takımımız, saha dışı olaylar nedeni ile bir türlü ekonomik ve yönetimsel sorunlarını çözemezken bu sorunlar saha içine de yansıdı. Sözleşme imzalanırken ödenmesi gereken peşinatların halen büyük bir kısmı takıma ödenemedi.
Belki de tarihinin en karmaşık sezonunu yaşayan Şimşeklere Şehir’de destek gelmeyince içinde bulunduğumuz tablo kaçınılmaz oldu.
TRANSFER ŞART
Takımımız ligin son sırasında ilk devreyi bitirirken oynadıkları oyun taraftarlara her zaman umut verdi. Eksik bölgelerin tamamlanması ile takımın ligi en iyi yerde bitireceğine inanılırken hoca sorununun da bir an önce çözülmesi gerekiyor. 2. Devre için 1 Forvet, 1 Sol Kanat, 1 Sağ Kanat, 1 Kaleci ve Stopere kaliteli bir takviye gerekirken, takım için disiplini ve dengeleri sağlayacak bir hocada alınması gerekiyor. Bu şartlarda takıma doğrudan etki sağlayabilecek kaliteli futbolcular içinde en az 300.000 liralık transfer bütçesi gerekirken, ödenmeyen peşinatlarında biran önce ödenmesi gerekiyor. Tüm bu maliyetler 1.000.000 lira civarında bir bütçe gerektiriyor.
MAHKEME ARTIK KARAR VERSİN
Olaylı Kongre sonrası Mahkemelik olan Kırıkkalespor’da başarı bir türlü yakalanamazken Mahkemenin artık nihai kararı vermesi en azından kongre kararı vermesi bekleniyor. Kayyum Heyeti ve Valilik Avukatları kongre için Mahkemeye başvururken Kararın bu hafta çıkması bekleniyor. Mahkemenin aksi bir karar vermesi durumunda ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kalacak olan T.M. Kırıkkalespor transfer bir yana belki de 2. Yarı sahaya çıkacak 11 futbolcu bulamayacak duruma düşecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x