Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriKarakeçiliSiyaset

Önal, Kırıkkale’de Gidilmedik Köy, Gezilmedik Mahalle, Dokunulmadık Kimse Bırakmıyor

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, Kırıkkale'de gezilmedik sokak bırakmayarak vatandaşlardan 14 Mayıs Genel Seçimi için destek istiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, Kırıkkale’de gezilmedik sokak bırakmayarak vatandaşlardan 14 Mayıs Genel Seçimi için destek istiyor.

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri kapsamında CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

14 Mayıs tarihinde yapılacak milletvekilliği seçimlerinde CHP Kırıkkale Milletvekili adayı olan Ahmet Önal, seçim çalımlarına vatandaşlarla kucaklaşarak devam ediyor. Karakeçili ilçesinin esnafları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Önal, vatandaşlarla da sohbet ediyor. Ziyaretlerde açıklamada bulunan Önal, Seçime çok az bir zaman kaldığını, Millet İttifakı olarak seçime yönelik tüm hazırlıkların yapıldığını ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri adayları, tüm il ve ilçe örgütleri ile tam saha çalışmalarının yürütüldüğünü kaydederek, seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na milletvekilliği seçimlerinde ise CHP’ye destek istedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x