Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Onar Manisa’ya mı gidiyor?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun süredir emniyet müdürü olmayan ve müdürlüğe vekaleten bakılan Manisa’ya yeni atanacak emniyet müdürlüğü görevi için Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar’ın ismi geçiyor.
3 İLDE BOŞLUK VAR
Manisakulis haber sitesinde Ertuğrul Aytaç yayımladığı ‘Başkent Ziyaretlerim’ adlı köşe yazısında uzun süredir Emniyet Müdürü olmayan ve vekaleten yürütülen Manisa Emniyet Müdürlüğü görevine Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar’ın atanacağını yazdı. Yazının üzerine çeşitli söylentiler konuşulsa da yetkili yerlerden herhangi bir açıklama ya da atama yapılmadı. Aytaç yazdığı köşe yazısında şu ifadeleri kullandı, “Manisa’nın uzun süredir Emniyet Müdürsüz vekaleten yönetildiğini dile getirdim. Müsteşar Selami Altınok 3 ilde boşluk olduğunu söyledi, 3 kararnamenin hazırlandığını da ifade etti. Anladığım kadarı ile kısa sürede Manisa ve diğer illere de Emniyet Müdürleri atanacak. Manisa’ya kim gelecek? Altıncı hissim Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar’ın atanacağını söylüyor. Bu tamamen benim tahminim. Tabi kararı İçişleri Bakanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı verecek, ama Manisa bugün mü desem, yarın mı desem, yeni Emniyet Müdürü ile tanışacak” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu