Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Önce eşini öldürdü sonra intihar etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sanayi Mahallesinde ikamet eden emekli Hacı Ceylan (76) tartıştığı 50 yıllık eşi Nesibe Ceylan’ı (69) pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle yaşamına son verdi.

EŞ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, öğlen saatlerinde kent merkezi Sanayi Mahallesi 1269 nolu sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanda meydana geldi. Apartmanın 2’nci katında oturan 4 çocuğu bulunan Hacı Ceylan ile eşi Nesibe Ceylan arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hacı Ceylan, evdeki ruhsatlı pompalı tüfekle eşine ateş açtı. Eşini vücudunun çeşitli yerlerinden vurarak öldüren Hacı Ceylan, daha sonra aynı tüfekle intihar etti. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri çiftin öldüğünü belirledi. Çiftin cenazeleri daha sonra otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Bu sırada olayı duyarak eve gelen çiftin yakınları gözyaşına boğuldu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x