Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Emekli TOKİ evleri kuraları 19 Ağustos’ta

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çullu bölgesinde Emekliler için yapılan TOKİ konutlarının yüzde 70’inin tamamlandığını açıklayan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, TOKİ evleri kuralarının 19 Ağustos’ta Başpınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleşeceği müjdesini verdi.

226 TANESİ 3+1- 701 TANESİ 2+1

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şubesinin talebi doğrultusunda 2017 yılı içinde ihalesi yapılan, hızlı bir şekilde güçlü bir firma tarafından yapımına başlayan inşaat 2019 Ağustos tarihi itibarıyla yüzde 70 i bitmiş durumda. Yuva Mahallesi Cullu Mevkiinde inşaat çalışmaları son aşamaya gelen 938 adet TOKİ konutları çalışmalarını yerinde görmek için Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Yardımcısı Harun Oğuz ve TÜED Dernek yönetimi birlikte incelemelerde bulundu. TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, “Emeklilere yönelik yapılan TOKİ evlerinin kura çekimi 19 Ağustos Pazartesi günü Saat 11.00’ da Başpınar Kapalı Spor Salonunda yapılacak olup genel bilgilendirme de aynı yerde yapılacaktır. Kuraya tabi olacak evlerin 226 Tanesi 3+1- 701 Tanesi 2+1 olacaktır” diye konuştu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Başkan Aytekin “Yapılan inşaat alanında yetkili inşaat mühendisinden bilgi alındı verilen bilgiye göre inşaatın yüzde yetmişi bitmiş durumda yılbaşına kadar kalan eksikliklerin giderileceği bilgisini aldık. İnşaat alanında ve yapılmakta olan binalarda kullanılan inşaat malzemelerinin çok kaliteli olduğunu tesbit ettik bu vesile ile ilgili firmaya dernek olarak teşekkür ediyoruz. TOKİ Çalışmalarında emekliye yönelik yapılan bu konutlarla ilgili olarak desteğini esirgemeyen Kırıkkale Millet vekili Ramazan Can’a ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya dernek yönetimi ve emekliler adına teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x