Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

“Önce istemeyi bilmeliyiz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ömer Faruk Ilıcan aday adaylığı resmi müracaatını yaptı. Ilıcan, “Kırıkkale ye getirilmeyecek hiçbir hizmet yoktur. Yeter ki hizmet etmeyi, istemeyi bilelim” diye konuştu.
 
“ÜLKE GÜÇLÜ OLURSA, KIRIKKALE GÜÇLÜ OLUR”
Ilıcan’ın başvurusu sırasında Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve Bahşılı Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’da bulunarak destek verdi. Ilıcan başvurusunda şu konuşmayı yaptı; “Kabul ettiğiniz takdirde her zaman kardeşiniz olacağım. Ülkede ve Kırıkkale’de menfaate olacak her işte olacağım. Sadece gerçeklerin yanında olacağım 2002’de başlayıp bugüne kadar gelen bu davada partinin kurucusu seçilmiş ilk cumhurbaşkanın anlamak bu ülkeyi çözmek demektir. Ülke üzerinde yapılan hesaplarla mücadele eden dikkatleri üzerine çeken bir karşı tarafın karşısında dimdik durmuş, doğrularını savunmuş, iktidarın ecdadımızdan başlayan darbe girişiminde bulunan yaptıkları 7 Şubat’ta kadar darbeler oldu.  Taki Hakan Fidan’ın başbakana ulaşması ile her şey belli oldu ve darbe girişimi önlendi davanın kurucusu bunun farkına varmış bu millete acıyı yaşatmamasıdır.  Kırıkkale de güçlü olacağız. Kırıkkale de iktidar olmanın yolu ülkenin güçlü olması ile başlar”
 
“DİM DİK DURACAKSAK NASİP OLSUN”
“7 Haziran’dan sonraki dönemdeki mücadele bilinsin ki bu ülkede daha çetin geçecek o yüzden bu mücadelece Sayın Tayyip Erdoğan’ın seçilmiş yürekli adam başbakanın yanında dura bilmek için fikri hür irfanı hür yuvarlak konuşmayan taraf ola bilen makam hesabı olmayan ve en büyük koltuğun Allah’ın rızası olduğunu bilen bu ülke daha sağlam kararlar verecektir. 7 Haziran’da sonra ülke için davasında dik duran davasını bırakmayan kefenini giymiş kefeni ile dava için dimdik duran olacaksak Allah bize nasip etsin.
 
“GETİRİLMEYECEK HİZMET YOK”
7 Hazirandan sonraki mecliste üzerinde çok büyük yük olan meclis olacak. Kırıkkale ye getirilmeyecek hiçbir hizmet yoktur yeter ki hizmet etmeyi istemeyi bilelim ve en önemlisi yüksek bir oy almak. Kırıkkale’de iş sahası önemli fakat bunu tek tarafta toplamamak lazım. Özel üniversiteler gelmeli ve parası olan öğrencilerin bu şehre para aktarmalı ayrıca bu şehrin esnafları değerleri zaman zaman toplanılmalı fikir alınmalı. Bu hizmetler esnafa yaptırılmalı, bu şehrin parası bu şehirde bırakılmalı”
 
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu