Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

“Kırıkkale için çalışmaya devam edeceğim”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yakından tanıdığı Spor Adamı TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Tekin, AK Parti’den aday adaylık başvurusu yaptı. Tekin başvuru sırasında yaptığı açıklamada, her platformda Kırıkkale için çalıştığını ifade etti.
“KIRIKKALE’Yİ GÖNÜLDEN SEVİYORUM”“MAKAM İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN…”
Aday Adaylığı başvurusunda ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay yaptı. Akçay konuşmasında, AK Parti teşkilatında makam için değil hizmet için çalışıldığını, göreve gelenlerinde gecesini gündüzüne katıp hizmet için çalışacağını söyledi. Katılımın büyük olduğu toplantıda konuşmasına alkışlar eşliğinde başlayan Tekin, herkesin AK Parti çatısının altında bulunma amacının ülkeye ve Kırıkkale’ye bir katma değer sağlamak olduğunu söyledi. Tekin konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bu inanç uğrunda, yeni Türkiye inşasında iş hayatındaki tecrübelerimi, birikimimi Kırıkkalemize faydalı olacağına inandığım için AK Parti aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım” şeklinde konuştu.
“Bilindiği üzere, Kırıkkale’yi gönülden seven ve Kırıkkale’ye neler yapılması gerektiğini düşünen ve iyi bilen bir Kırıkkale’liyim. Kırıkkale’mizin globalleşen ekonomilere kıyasla karşılaştığı en büyük problemin,sizin de bildiğiniz gibi istihdam problemi olduğu çok aşikardır. Çözümün ise, özel sektörün gelişmesiyle birlikte yeni istihdam alanları yaratmakla mümkün olabileceği inancındayım” diyerek konuşmasına devam eden Tekin, “Bu inanç,artık gelişimi destekleyecek bir niyet olmak dan çok; mutlak suretle gerçekleşmesi gereken bir zarurete dönüşmüştür. Yatırımcıların Kırıkkale’nin potansiyelini görebilmesini ve buraya gelip yatırım yapmasını sağlamalıyız. Bunların örneklerini fazlasıyla görebiliriz. istanbul’un sanayi yükünü karşılayan Kocaeli Organize Sanayi bölgesinde 40.000 kişiye iş imkanı sunuluyor. On beş yıl öncesine kadar Ankara Sincan Sanayi Bölgesinde hiç bir şey yokken, bugün 35.000 kişiye ekmek kapısı açıldı. Kırıkkale ‘ de bu potansiyel ve güç bizim elimizdeyken; bunu kullanmamanın Kırıkkale’mize yapacağımız en büyük kötülük olduğunu düşünüyorum” ifadeleri kullandı.
“KIRIKKALE’YE HEP ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞTIM”
Tekin, “Biz bunu neden sağlamayalım? işte bizler, burada daha girişken olmalıyız,ve istihdam yaratarak, başka sanayi çeşitleri bularak, yatırım yaparak, büyük yatırımcıları getirerek, Kırıkkale’yi bir algı şehri haline getirmeliyiz. Bugüne kadar son 15 yılda, Yahşihan Yenişehir’de 200 yataklı dört yıldızlı otel, 400 öğrenci kapasiteli 318 öğrenci yurdu, hazır beton fabrikaları, parke fabrikası, kum ocağı, konut projeleri ve Podium Alışveriş merkezi projesi geliştirme yatırımları yapmış biri olarak bunu başarabileceğimizi biliyorum. Bunu nasıl başardığımızı; YeniŞehir yurtlar bölgesine bakıp görebilirsiniz. İçimizdeki inanç ve cesaretle ilk yurt projesini Yeni Şehir’e yaptığımızda, Yenişehir’in bugünlere gelmesindeki ilk adımı attığımızı da biliyorduk. Bu ilkleri yaparak, Kırıkkale’ye hep örnek olmaya çalıştım ve bu uğurda hangi platformda olursam olayım çalışmaya devam edeceğim. Bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diler, geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu