Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Orgeneral Çetin’in ismi caddeye verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı‘nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Bağlarbaşı Mahallesi Köroğlu Caddesine Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in isminin verilmesi kararlaştırıldı.

 

 

GÜNDEMDEKİ MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ

Kırıkkale Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Meclis toplantısı bir önceki aya ait karar özetinin okunup oylanması ve komisyon raporlarının okunmasıyla başladı. Gündem maddeleri arasında yer alan Şehit isimlerinin cadde, sokak ve park alanlarına verilmesi husus ve  Bağlarbaşı Mahallesi Köroğlu Caddesinin isminin Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in isminin verilmesi husus görüşüldü.

 

İSİMLERİ CADDE VE SOKAKLARDA YAŞAYACAK

Yeni Mahalle 172. sokak Şehit Uğur Şahin, Bağlarbaşı Mahallesi 819. sokakta bulunan parkın Şehit Nazır Elitok, Bahçelievler Mahallesi bisiklet ve yürüyüş yolunun  Ferdican Altunkaş  yürüyüş yolu, Etiler Mahallesi 1188 sokağın isminin Turgay Uğantaş sokak  ve son solarak Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in isminin Bağlarbaşı Mahallesi Köroğlu Caddesine verilmesi oy birliği ile kabul edildi.  Toplantının ardından Belediye Başkan Saygılı, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x