Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

OSB önemli bir istihdam alanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde Vali Kolat, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan işletmelerin, Kırıkkale için önemli bir istihdam alanı oluşturduğunu söyledi.

 

FİRMALARDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Yapılan incelemelere Vali Kolat’ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,  Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın katıldı.
Vali Kolat, ilk olarak, OKNAL Sınai ve Tıbbi Gazlar Anonim Şirketini ziyaret ederek, Şube Müdürü Nimet Armağan Kamer’den firmanın faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

 

DESTEK VERİYORUZ
Daha sonra, Kolat sırasıyla, RMS Plastik Makine İmalat İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketini ve Emniyet Plastik Anonim Şirketini gezerek, firma yetkililerinden bilgiler aldı ve çalışanlarıyla bir süre sohbet etti. Vali Kolat, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan işletmelerin, Kırıkkale için önemli bir istihdam alanı oluşturduğunu, Valilik ve Kamu Kurumları olarak, burada faaliyet gösteren firmalara her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyleyerek, bölgede faaliyet gösteren tüm firmalara bol kazançlar diledi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu