GündemKırıkkaleManşet

Şehitlerimiz kabirleri başında anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından Şehit Deniz Piyade Er Ayhan İçöz ve Şehit J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk yıl dönümlerinde Kabirleri başında anıldı.

 

OPERASYONDA ŞEHİT OLDU

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlerimiz hakkında şu bilgiler verildi. ”Şehidimiz Deniz P.Er Ayhan İçöz, vatani görevini yapmakta iken Şırnak – Cudi dağına düzenlenen operasyon sırasında eli kanlı terör örgütü tarafından döşenen mayına basması sonucu 04 Kasım 1995 tarihinde şehit olmuştu. Evli ve bir çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Keskin İlçe mezarlığına defnedilmiştir”

 

TERÖR SALDIRISINDA ŞEHİT OLDU

“Şehidimiz J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk,04 Kasım 1992 tarihinde Muş- Çizmeburun kırsalında eli kanlı terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu Şehit olmuştur. Evli ve iki çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Kırıkkale Yenimahalle mezarlığına defnedilmiştir “ dedi. Şehidimiz Deniz P.Er Ayhan İçöz, Şehit oluşunun 20.Yılında Keskin İlçe mezarlığındaki kabri başında Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin de katıldığı anma programında Kırıkkale Şehitlik Cami Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dualarla anıldı”

 

DUALAR OKUNDU

Keskin İlçesindeki anma programı, Yenimahalle Mezarlığında devam etti. Şehit J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk’ ün mezarı başına gelen Dernek üyelerinin yanı sıra İl Jandarma Komutanı vekili Musa Ulu ve İl Jandarma Personeli de katıldı. Kırıkkale Şehitlik Cami Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dualarla anıldı. Duygulu anların yaşandığı anma programlarında, Şehit aileleri tarafından İl Jandarma Komutanlığına, İl Emniyet Müdürlüğüne ve İl Müftülüğüne teşekkür ettiler”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu