Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Otoyolda takla attı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale-Ankara karayolu 2. kilometresinde seyir halindeki otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, bir kişi ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Ağır yaralı D. Telli(36)’nin hayati tehlikesi olduğu ve doktorların yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

https://www.youtube.com/watch?v=pCqDLfhAZDg

ORTA REFÜJE ÇARPTI

Kırıkkale-Ankara karayolu 2. kilometresinde orta refüje çarpan bir otomobil, takla attı. Alınan bilgilere göre kaza,  saat 13.30 sıralarında Milan Çocuk Kulübü karşısında meydana geldi. 07 SCG 44 plakalı otomobili kullanan sürücü A. Telli(38) direksiyon hakimiyetini kaybederek otoyoldaki orta refüje çarptı. Otomobil, yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra takla attı. Otomobilde bulunan sürücü A. Telli hafif şekilde yaralanırken, D. Telli ise ağır yaralandı.

İÇ KANAMA ŞÜPHESİ

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. İç kanaması olduğu düşünülen D.Telli’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve doktorların yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoyoldan kaldırıldı. Kısa süreliğine trafiğe kapanan otoyol, yaklaşık 30 dakika sonra normal haline dönebildi.

HABER-FOTO: KADİR YAHŞİ

Otoyolda takla attı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Otoyolda takla attı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Otoyolda takla attı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Otoyolda takla attı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu