Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Özaslan aday adaylık başvurusunu yaptı

14 Mayıs 2023’te yapılması planlanan Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla AK Parti Kırıkkale eski Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs 2023’te yapılması planlanan Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla AK Parti Kırıkkale eski Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Bir dönem AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunan Halil Özaslan milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Kalabalık bir toplulukla Ak Parti İl Başkanlığına geçen Özaslan burada müracaat dosyasını İl Başkanı Mustafa Kaplan’a teslim etti.  Dosyayı teslim alan İl Başkanı Kaplan, Milletvekili aday adayı Özaslan’a çalışmalarında başarılar diledi. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Halil Özaslan’da “Büyüklerimin bir evladı, genç kardeşlerimin abisi ve kardeşi olarak memleketimize hizmet etmek için yola çıktık. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

HALİL ÖZASLAN KİMDİR?

14 Eylül 1993 yılında Kırıkkale de doğdu. Eğitimine Kırıkkale Atatürk ilköğretim okulunda başlayarak, Kırıkkale lisesinde devam etmiş,  Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliğinden mezun olarak mastırını Kırıkkale Üniversitesinde Savunma Teknolojileri üzerine yapmıştır. Ulusal ve uluslararası birçok makalesi ve akedemik projeleri vardır. Gençlik ve Spor Bakanlığının Antalya ve Türkiye Öğrenci Başkanlığı,  Milli Türk Talebe Birliği Antalya İl Başkanlığı, Birlik Vakfı Gençlik Kolları Antalya İl Başkanlığı, AK Parti Antalya Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Komisyon Üyeliği ve son olarak AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. İnşaat sektöründe imalat, ihracat ve uygulama alanlarında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x