Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Özel çocuklara günlerinde renkli hediye

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kırıkkale Lisesi'nde özel gereksinimli öğrencilere yönelik bir program düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kırıkkale Lisesi’nde özel gereksinimli öğrencilere yönelik bir program düzenlendi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Programda özel gereksinimli öğrencilere yönelik masa tenisi ve geleneksel çocuk oyunları etkinlikleri düzenlendi. Öğrenciler, masa tenisi oynayarak keyifli vakit geçirdiler ve oyunlar oynayarak eğlendiler. Programa katılan tüm öğrencilere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi. Programın amacı, Down sendromu hakkında farkındalık yaratmak ve özel gereksinimli öğrencilerin topluma dahil olmalarını sağlamaktı. Programda yapılan konuşmalarda, Down sendromlu bireylerin de diğer insanlar gibi sevgiye, ilgiye ve desteğe ihtiyaç duydukları vurgulandı.

HEP BİRLİKTE OYUN OYNADILAR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaptığı konuşmada, “Down sendromlu bireyler de bizim gibi bu toplumun birer parçasıdır. Onların da diğer insanlar gibi sevgiye, ilgiye ve desteğe ihtiyaçları vardır. Bu programla Down sendromu hakkında farkındalık yaratmak ve özel gereksinimli öğrencilerimizin topluma dahil olmalarını sağlamak istedik.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x