Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale Müftülüğü’nde liseli gençler iftar sevinci yaşadı

Kırıkkale İl Müftülüğü, lise pansiyonlarında kalan öğrencilere yönelik bir iftar programı düzenledi. Program, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve diğer ilgili yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftülüğü, lise pansiyonlarında kalan öğrencilere yönelik bir iftar programı düzenledi. Program, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve diğer ilgili yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.

Kırıkkale İl Müftülüğü lise pansiyonlarında kalan öğrencilere yönelik iftar programı düzenledi. Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları organizesinde manevi rehberlik hizmeti sunulan lise öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

muftuluk.jpg

İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM OLDU

İl Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Gençlik Koordinatörü ve İl Vaizi Zehra Çalışkan, TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları Başkanı Emine Çavdar, KADEM Kırıkkale temsilcisi Aşkın Taştan, Manevi danışmanlar ve öğrenciler katıldı.

RAMAZAN AYININ VE ORUCUN ÖNEMİ ANLATILDI

İftardan önce konuşma gerçekleştiren Müftü Yaşar, Ramazan ayının ve orucun önemine değindi. Göz aydınlığı olan gençlerimizin ileride daha iyi yerlere gelmeleri için dua ve niyazda bulunarak programda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Gençler tarafından ilahilerin söylendiği, şiirlerin okunduğu program tüm şehitlerimiz ve Filistin için yapılan dua ile sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x