Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ÖZEL GAZİ KOLEJİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi Koleji 6 sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti.

 

Düzenlenen ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal Derneğin faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrenciler de merak ettikleri soruları Şehit ve Gazi ailelerine sordular, Cevap alamadıkları tek soru ise Şehit ailelerine evlatlarının acılarına nasıl dayanabildikleriydi. Şehit annelerinin tek cevapları ise yutkunarak gözünden bir damla yaş bırakabilmeleriydi.

 

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Özel Gazi Koleji Türkçe Öğretmeni Ömer Ercan Çanga tarafından yapılan konuşmada ”Biz özel Gazi Koleji ailesi olarak her yıl düzenli olarak sizleri derneğinizde ve her ay İlimizin Şehitliğini ziyaret etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Bizi derneğinizde misafir ederek bu onuru yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz var olduğu sürece de bu önemli vazifeden de vazgeçmeyeceğiz. Sizler bizim için çok önemli değerlersiniz, Okulumuz olarak Şehitlerimizin emanetlerine ve Gazilerimize her zaman sahip çıkacağız ve elimizden gelen manevi desteği sağlayacağız.

 

Yüce Milletin var olmasını ve devamının sağlanmasında kanlarını ve canlarını ortaya koyan Şehit ve Gazilerimizin değerli ailelerine tekrar şükranlarımızı sunuyor, bütün Şehitlerimiz rahmetle anıyoruz” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x