Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Özel Gazi'de Bayrak ve Atatürk sevgisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘BAYRAK VE ATATÜRK SEVGİSİ SADECE DUVARLARDA KALMAYACAK YÜREKLERE’ DE KAZINACAK’
Bayrak ve Atatürk sevgisi
Özel Gazi Koleji’nde ‘Bayrak ve Atatürk sevgisi sadece duvarlarda kalmayacak yüreklere’ de kazınacak’ sloganıyla okulun spor salonuna Atatürk ve Türk Bayrağı resmi çizildi.
BU SEVGİ YÜREKLERE DE KAZINACAK
Özel Gazi Koleji’nde Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu, 15 tatilde resim öğretmeni ile bir slogan bularak, spor salonuna çizdikleri Atatürk ve Türk bayrağını anlattı.Aydoğdu, “Okul öğrencilerimiz karne tatiline gidince resim öğretmenimiz Özel Gazi'de Bayrak ve Atatürk sevgisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKadir Duruer ile spor salonunun çok boş olduğunu görerek değerlendirmek istedik. Resim öğretmenimizin zaten kafasında böyle büyük bir Atatürk resmini çizme projesi varmış, biz hayata geçirdik. Kendi bulduğumuz, ‘Atatürk ve Bayrak sevgisi sadece duvarlarda kalmayacak yüreklere de kazınacak’ sloganıyla okulun spor salonuna  merdivenle yağlı boyalarla Atatürk ve Türk Bayrağımızın resmini yaptık.” dedi.
KIRIKKALE’NİN EN BÜYÜK ATATÜRK RESMİ
Aydoğdu, “Burada amaç boş zamanımızı değerlendirmek ve öğrencilerimize bu sloganla neler yapılabileceğini göstermiş olmaktır. Bundan sonrada okulumuzda öğrencilerimiz kendi ürettikleri bir sloganla herhangi bir proje yapabilirler, onlara örnek olduk.” diye konuştu. Resim öğretmeni Kadir Duruer ise, “Kırıkkale’nin en büyük Atatürk resmi oldu. Kırmızı, siyah ve beyaz boya ile dört fırça ile toplamda 100 TL’lik bir malzeme ile duygularımızı duvara yansıttık ve 3 metrelik Atatürk resmi ortaya çıktı. Emeği geçen başta okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Başa dön tuşu