Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Özel Gazi’de Muhteşem Mezuniyet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi Koleji anasınıfı muhteşem mezuniyet töreni ile veda etti. Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlediği program, velilerden takdir ve teşekkür aldı.

 

32 YILLIK SERÜVEN

Açılış konuşmasını Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu yaparken, öğrencilerin tamamı şiirler okuyarak sempatik hareketlerle Aileleri heyecanlandırdılar. İngilizce öğretmeni, beden eğitim öğretmeni ve müzik öğretmenlerinin toplu gösterileri ise çocukların performansları ile gönüllerde taht kurdular. Diploma törenini sembolük olarak kendisi veren kurucu müdür Mehmet Al, duygulu bir konuşma ile 32 yıldır var olan Özel Gazi’nin başarısından bahsederek, okullarını tercih eden ailelere teşekkür ederken, güzel gösterilerinden dolayı çocukları tebrik ederek emeği geçen öğretmenlerine teşekkür etti. Daha sonra bütün öğretmenleri sahneye davet ederek öğrencilerin diplomalarını verdi.

 

TAM NOT ALDI

Birlikte aile fotoğrafında öğrenciler güzel pozlarını verirken aileler yerinde duramadı. Programın sonunda öğrencilere ailelerinizin yanına gidebilirsiniz dedikten sonra o öğrencilerin bir yıllık emeklerini bir saate sığdırıp muhteşem oyunlarla sergilemenin gururu ile koştular. Gururlan olduğu gibi sevinçten göz yaşını tutamayan dedeler ve anneanneler, babaannelerde oldu. Yemek ikramından sonra öğrenci, öğretmen ve idarecinin yanında bazı ailelerinde katılımları ile oyunlar oynandı, halaylar çekildi. TV programlarının aranan Türk Halk müziği sanatçısı Nurhan İner sürpriz katılımları ile sahne alarak yöremize ait oyun havaları ve Türküler dinleyerek ailelerden tam not aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x