Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Özgü ve Gümüş Ailelerinin Mutlu Günü

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından İl Genel Meclis üyesi, Özgür Gruop İşletme Sahibi Alper Özgü'nün kız kardeşi, Birsen- Adnan Özgü çiftinin kızları Nagihan, Züleyha-Savaş Gümüş çiftinin oğulları Kazım Tac Mahal düğün salonunda gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Düğünde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından İl Genel Meclis üyesi, Özgür Gruop İşletme Sahibi Alper Özgü’nün kız kardeşi, Birsen- Adnan Özgü çiftinin kızları Nagihan, Züleyha-Savaş Gümüş çiftinin oğulları Kazım Tac Mahal düğün salonunda gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Düğünde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından İl Genel Meclis üyesi, Özgür Gruop İşletme Sahibi Alper Özgü’nün kız kardeşi, Birsen- Adnan Özgü çiftinin kızları Nagihan, Züleyha-Savaş Gümüş çiftinin oğulları Kazım Tac Mahal düğün salonunda gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Genç çiftlerin nikahlarını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise MHP Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve İl Genel Meclis üyesi, Özgür Gruop İşletme Sahibi Alper Özgü yaptı. Özgü  ve Gümüş aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Beyza  ve Buğra çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Özgü ve Gümüş ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizler de

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x