Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Anne Pekgöz Uğurlandı

Milliyetçi Hareket Partisi 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Abdullah Pekgöz ve Ülkücü Şehit Yılmaz Pekgöz'ün anneleri Münire Pekgöz (85), vefat hayatını kaybetti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Abdullah Pekgöz ve Ülkücü Şehit Yılmaz Pekgöz’ün anneleri Münire Pekgöz (85), vefat hayatını kaybetti.

CAMİDE BÜYÜK KALABALIK

Merhume Anne Pekgöz’ün cenazesi Kaletepe mahallesi Uygun tepe camiinden öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan’a defnedildi.Cenaze törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MHP İl Başkanı Murat Abalı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca,  İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik,Kırıkkale Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Ragıp Cihat Mencet ve avukatlar, değişik partilerden  üyeler, sivil toplum kuruluş başkanları,Erdal’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MEKANIN CENNET OLSUN

Dün Kaletepe mahallesi Uygun tepe camiinden öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan’a defnedildi. Anne Pekgöz, Yeni Mahalle Mezarlığında toprağa verilirken, Pekgöz ailesi baba ocağında taziyeleri kabul etti. Bizlerde Haber71 ailesi olarak Münire Pekgöz’e yüce Allah’tan rahmet, kederli Pekgöz, ailesine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet Peygamber Efendimize (sav) komşu olsun inşallah.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x