Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Öztürk MPT-76’yı Denedi

Silah Fabrikasına teşkilat mensuplarıyla bir ziyaret gerçekleştiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bir yandan işçilere teşekkür etti, diğer taraftan MPT-76 tüfeğini deneme imkanı buldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milletvekili Öztürk Silah Fabrikasına teşekkür ziyaretinde bulundu

Silah Fabrikasına teşkilat mensuplarıyla bir ziyaret gerçekleştiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bir yandan işçilere teşekkür etti, diğer taraftan MPT-76 tüfeğini deneme imkanı buldu.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk beraberinde MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal ve yönetim kurulu üyeleri 24 Haziran seçimleri teşekkürlerini sürdürüyor. MHP heyeti teşekkür ziyareti kapsamında MKE Kırıkkale Silah Fabrikasına ziyarette bulundu. Silah Fabrikası Müdürü Derviş Mehmet Ocakcıoğlu ile bir süre sohbet eden Milletvekili Öztürk ve beraberindeki heyet daha sonra işçileri tezgahları başında ziyaret ederek hem 24 Haziran’daki desteklerinden dolayı teşekkür etti, hem de MPT-76 silahı üretimindeki başarılarından dolayı tebrik etti.

MPT-76’YI DENEDİ

Ziyaretleri sırasında Türkiye’nin ilk Milli Piyade Tüfeği olan ve MKE işçisinin alın teri ile ortaya çıkan MPT-76’yı yakından inceleyen MHP Milletvekili Öztürk, MPT-76’yı deneme imkanı buldu. MPT-76’nın üretiminde emeği olanları canı gönülden tebrik ettiğini belirten Milletvekili Öztürk, bu durumun MKE işçisine fırsat verildiğinde ne denli başarılı olduğunun bir göstergesi olduğuna işaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fabrika Müdürü Derviş Mehmet Ocakcıoğlu’da MHP heyetine teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x