Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Öztürk’e fahri üyelik 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünya ve Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Diş Hekimi Murat Öztürk, kendisini fahri üyeliğe laik gören Kırıkkale’nin sayılı sivil toplum örgütü olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi (TEMAD), üyelerine, ailesine manevi desteği vereceğini söyledi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Kahvaltıda bir araya gelen  ettiren Diş Hekimi Murat Öztürk ve TEMAD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan ve üyeleri hoşça vakit geçirdiler. Astsubayların Türk Silahlı Kuvvetleri bel kemiği vurgusu yapan Diş Hekimi Murat Öztürk, bir araya gelmekten dolayı çok mutlu odum. Bende bir zamanlar Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir mensubuydum. Burada görev yapmaktan her zaman onur ve mutu oldum. Kırıkkale’de asteğmenlik yaptım. Burada şehit aileleriyle birebir ilgilendim. Desteklerimi hiç esirgemedim. Şehit çocuklarına gereken maddi ve manevi destek gösterdim. Göstermeye de devam ediyorum. Onlar bizim herşeyimiz” diye konuştu.

KİMSESİZ DEĞİLSİNİZ

Yeni polikliniğin açılışından sonra bir sosyal sorumluluk projesi olan Kimsesiz Değilsiniz  adlı projeyi hayata geçirdiklerini açıklayan Öztürk 15 yaş ve altı şehit çocukları ile hem anne ve hemde babası olmayan yine 15 yaş ve altı çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı tedavilerini yeni polikliniğimizde ücretsiz olarak yapıyoruz. Bu durumda olan çocuklarımız için bize müracaat edilmesi halinde periyodik sürelerde hiçbir ücret talep etmeden muayenelerini değil tamamen tedavilerini üstleniyoruz. Bu çocuklar bizim ve bizde onlar için elimizden geleni yapmalıyız şeklinde konuştu. Diş Hekimi Murat Öztürk’e fahri üyelik ünvanı veren TEMAD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan,  Kahvaltımıza katılan Öztürk’e teşekkür ederim. Bütün yatırımlarını Kırıkkale’ye yapıyor. Kırıkkale sevdalısı olduğunu gösteriyor. Birçok insana örnek oluyor. Kendilerine teşekkür ederim. Öztürk gibi insanlar, topluma manevi güç katıyor. Kendilerinden Allah razı olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x