Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

PARALEL KAYNAKLARI DURUYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından gözler FETÖ/PDY Terör örgütünün para kasalarına çevrildi. Cumhurbaşkanının canına kast ederek devleti ele geçirmeye çalışan Ali Kandemir ve onun gibilerin iş yerleri çalışmaya devam ediyor. Vatandaşta hayretle olan biteni anlamaya çalışıyor. Daha bu hain şebekelerine ne kadar tahammül edilecek. Kim koruyor bunları?
HALEN EL KONULMADI
FETÖ/PDY Terör Örgütünün sivil ayağı olan ve örgüte para akışı sağlayan teröristlere ait iş yerlerinin halen faaliyetlerine devam etmesi vatandaşları kızdırdı. Özellikle 15 Temmuz gecesi birçok vatandaş Kırıkkale’de ki bu paralel para kaynaklarına yürümek istedi. Siyasiler yağma yapmak isteyen vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Dün akşam saatlerinde yine Demokrasi Nöbetine gelen vatandaşlar, FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi olan ve bu suçtan yakalama kararı olmasına karşın firar eden Ali Kandemir’e ait iş yerlerini basmak istediler. Devletin her bir kurumda ve FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi iş adamlarına karşı operasyonlar yapılırken, FETÖ/PDY Terör Örgütü Üyesi Ali Kandemir’e ait Kandemirler AVM nin halen faaliyet göstermesi tepkilere yol açıyor.
ÖNLENEMEZ BÜYÜME
Daha önce şehrin mazbut bir köşesinde sıradan bir çaput mağazası olan Ali Kandemir, daha sonra FETÖ/PDY terör örgütünün destekleri ile hatırı sayılır(!) iş adamları arasına girdi. Kırıkkale’de AVM zinciri kuran Ali Kandemir, FETÖ/PDY terör örgütünün sözde şehir imamları aracılığı ile örgüt üyesi herkesin Kandemirler AVM den alışveriş yapmaya zorladı.
MİNİBÜS DURAĞINA BİNA
Önlenemez büyümesi devam eden Ali Kandemir. Kandemirler AVM’nin yanı sıra Müteahhitliğe de başlayarak şu anki marketlerinin üzerinde bulunan tüm binaları inşa etti.  Yaptığı daireleri de FETÖ/PDY mensuplarına satarak büyüyen Ali Kandemir, kazandığı paraları örgüte aktararak, örgütün bu denli büyümesine vesile olanlardan oldu. Kırıkkale’de Siyaset yapan tüm Milletvekilleri ve Belediye başkanlarına baskı yapan ve kurum müdürleri ile vatandaşın kanını himmet adı altında emen Ali Kandemir, Kaletepe Mahallesi Minibüs durağını Kırıkkale Belediyesinden alarak Kırıkkale’nin en değerli arsaları arasında olan yere Kandemirler AVM binası dikti.
TİCARET ODASININ ETKİN ADAMI
Ali Kandemir FETÖ/PDY nin bürokrasi gücünü kullanıp cezalarla tehdit edip etkisine aldığı TSO üyelerini kullanarak tüm Ticaret Odası Seçimlerinde aktif oldu. Bu aktifliği ile desteklediği kişilerin TSO Başkanı olmasını sağlayan kişi yine tehditlerine devam ederek TSO üyelerinden Himmet adı altında haraç kesmeye devam etti. FETÖ/PDY terör örgütü üyelerine karşı yapılan operasyonları önceden haber alarak firar eden Kandemir halen bulunamadı. Halen firar olan Ali Kandemir’e ait işyerlerinin halen faaliyet göstermesi herkesin tepkisini çekiyor. Ali Kandemir gibi diğer FETÖ/PDY terör örgütüne ait iş yerlerinin çalışmalarına devam etmesi ve belki de halen FETÖ/PDY terör örgütüne para akıtan bu işyerlerine el konulması bekleniyor.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x