Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Patent Tescil ve Marka Oluşturma

Marka sahipleri aynı sektörde hizmet verdikleri firmalardan kendilerini ayırabilmek amaçlı markasına ait olan hak ve yükümlülüklerine yasal olarak sahip çıkabilmek için başvuru yaparak alabileceği yasal sicil kayıtlar patent tescil belgeleridir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Marka sahipleri aynı sektörde hizmet verdikleri firmalardan kendilerini ayırabilmek amaçlı markasına ait olan hak ve yükümlülüklerine yasal olarak sahip çıkabilmek için başvuru yaparak alabileceği yasal sicil kayıtlar patent tescil belgeleridir. Sektörde ayırt edici olarak markalarını ileri zaman için de yeni oluşumlara karşı güven altına almış olmaktadırlar. Üçüncü kişileri bertaraf ederek bu işlemlerle markasını koruma altına almış olup, prosedüre göre gerekli incelemeler yapıldıktan sonra başarılı sonuçlar ile tescil belgelendirilmesi yapılır.

Yasal olarak markanın başka işletme veya kişiler tarafından haksız yere kullanılmasının önüne geçmektedir. İşletme imajını ve prensiplerini koruma altına alan Sakarya patent marka tescil işlemleri ile marka ve ürünlerinizin üzerinde tüm hak ve hukuka sahip olabilirsiniz.

Marka İsim ve Tescil Hizmetleri

Sakarya Marka Patent olarak geniş kapsamlı hizmet veren firma, ürün ya da hizmet alanında ayırt edilmeksizin genel anlamda markanın ayrıcalıklı ve nitelikli olmasına fayda sağlayacak tescil çalışmaları gerçekleştirmektedir. Marka ve patent tescilleri evrensel olarak kabul edilen sembol olarak nitelendirilmektedir. Ürün veya markanızın sahip olduğu tescil sembolü ile sektör de rakiplerinizde bir adım önde olabilir marka güvenilirliğinizi arttırabilirsiniz. Ülkemizde görülen marka tescil eksikliğini en aza indirmek adına marka isim oluşturma hizmetlerinde de müşterilerine destek sağlamaktadır.

Evrensel marka oluşturma amacı ile yerli işletmelere ekonomik ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Marka oluşturma süreci hassasiyet içermektedir ve elementleri birbiri ile bağlantılı olmalı bütünü oluşturmalıdır. Marka oluşturma ve tescilleme işlemleriyle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak ve uygun fiyat ile danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Sakarya Marka Patent Tescil İşlemleri

Sektörde bağımsızlıklarını ilan etmek anlamında, markalar yasal prosedürler ile koruma altına alınmak ve sektörde kendi markalarının hak ve sorumluluklarına sahip olabilmek için tescil işlemleri yaptırmaktadır. Tescil işlemleri, tescil alan markanın taklit edilmesine ve üzerinde haksız kullanımların ortadan kaldırılmasına fayda sağlamaktadır. Marka ve patent tescil işlemleri gereken danışmanlık hizmetlerini sunan firmanın genel olarak verdiği hizmetler;

  • Marka Patent
  • Patent Tescil
  • Marka Tescil
  • Patent Analiz
  • Marka İsmi Oluşturma

Başlıkları altında sunduğu hizmetler geniş çaplı olabilmekte tescil işlemlerinde gerekli olan vekillik ve danışmanlık hizmetlerinde de destek sağlamaktadır. Yasal olarak marka ve ürünlere ait tüm haklara sahip olabilmek için tescil başvurusunda bulunabilirsiniz.

Marka Tescil Sınıflandırılması

Sektörlere göre ayrılan tescil sınıflandırılmaları ayrımcılık yaratma amacı ile gerçekleşmemektedir. Ticari alanda faaliyet gösteren her işletme tescillendirme yaparak sektöründe benzer işi yapan firmalardan kendini ayırabilmektedir. Sektörde kullanılan maddeler ve ürünler ile ilgili sınıflara ayrılan tesciller herhangi bir beyan içeriğinde değildir.

Her gün yeni oluşumlar içinde olan ticaret ortamında markanızı ve ürünlerinizi güvence altına almak için tescil işlemlerine başvurabilirsiniz. Firmanın web sitesini ziyaret edebilir, iletişim kurabilirsiniz.

Kaynak: https://haldizpatent.com/

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x