Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Pekdoğan Açıklarsam yer yerinden oynar

CHP'de Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Milletvekili Av. Ahmet Önal’ın aday gösterilmesi sonrası aday adayı Mustafa Pekdoğan, açtı ağzını yumdu gözünü! Pekdoğan, “Bana ne dedilerse ben dimdik ve sözümde durdum. Ben hata yapanı affetmem” dedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP’de Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Milletvekili Av. Ahmet Önal’ın aday gösterilmesi sonrası aday adayı Mustafa Pekdoğan, açtı ağzını yumdu gözünü! Pekdoğan, “Bana ne dedilerse ben dimdik ve sözümde durdum. Ben hata yapanı affetmem” dedi

BENİM KİMSEYE BİR GEBELİĞİM YOK

31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında CHP’nin adayı mevcut milletvekili Av. Ahmet Önal oldu. Önal’ın adaylığının netleşmesi sonrası kulislerde Mustafa Pekdoğan’ın tepkisi merakla bekleniyordu. Yenigün Gazetesi’ne konuşan Pekdoğan, “Aday olmakla seçim kazanılmaz. Önemli olan insanların kalbine girmek, gönlüne girebilmek. Reklamda ya da üç beş tane tamtamcıyla bu olmaz. Zamanı geldiğinde biz her şeyi adam gibi açıklarız. Benim hiçbir şeyden saklım gizlim ve kimseye karşı bir gebeliğim yoktur. Ama çoğu kişinin bana karşı gebeliği var” ifadesinde bulundu.

mustafa-pekdogandan-salvo1.jpg

AÇIKLARSAM YER YERİNDEN OYNAR

Pekdoğan, “Ben açıkladığım zaman yer gök oynar onu da söyleyeyim. Benim ağzımı açtırmasınlar. Siyasette bazı şeyler çok farklıdır. Herkesin herkese ihtiyacı var. Benim Ahmet’e, Ahmet’in bana ihtiyacı var. Siyaset dediğin asla tek taraflı olmaz. Tek taraflı bir mantık olmaz bu doğru siyaset değildir. Ben başka partilerden aday olmam, benim öyle bir yapım yok. Başka bir partiden çıkacak kadar haysiyetsiz ve onursuz değilim. Bende damdan dama taşın diye bir şey yok. Siyasette mecburiyet karşısında MHP’den ayrılarak buraya geçtik. Bir taraf başlar bir taraf biter dedik. Bizim sağdan soldan gelgit yapımız olmaz.”

mustafa-pekdogandan-salvo2.jpg

YAPTIĞIM İŞİ ŞAHSİYETLİ YAPARIM

“Ne kadar öyle davet gelse de çok davet var ama yüzüne bakmam. Çünkü o iş bende bitmiştir. Ben ne yaparsam yapayım namuslu ve şahsiyetli şekilde yaparım. Ben laf olsun diye yapmam. Benim felsefem farklı. Herkes bizden aleni şekilde her şeyi öğrenebilir. Hiç çekinmeden de her şeyi söyleriz. Kimin ayıpları varsa hepsini söyleriz. Kim bana ne dediyse ben onu söylerim. Kim benden ne bekliyorsa onu söylerim. Bende milletten ne bekliyorsam onu söylerim. Bende kıvırma, esneme olmaz. Ben düz adamım. Yapılan hatayı da affetmem. Ben hata yapmam hata yapına da affetmem. Bu iş bu kadar basit.”

BEN HİÇ KİMSEYE YAMUK YAPMADIM

“Ben bu partiye 7 yılımı verdim ayıp denen bir şey var. Çünkü seçim hiç kimsenin gördüğü gibi değil. Ben seçimi çok iyi okuyan bir adamım. Ben hiç kimseye yamuk yapmadım. Kimsenin de bana yamuk yapmaya hakkı yok. Bu iş bu kadar net. Ben yerimde dik dururum. Dik dururum ama ağzımı kapatıp mühürlemem. Herkes varsa hatası yaptığı hataların cezasını çeker. Ben toplamda 45 bin oy alacağız dedim. 30 binde merkezden alacağız dedim böyle yola çıktım. Benim alacağım oyu kendilerinin alacağı oy zannediyorlar. Benim siyasette üzülecek bir şeyim yok. Ben siyasette kazanmayı da kaybetmeyi de görmüş bir adamım. Bazen aday olmakta yetmiyor.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x