Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSiyaset

Pekdoğan; Kırıkkale’yi üç ucube köprü ile böldüler

Flash Haber Tv'nin konuğu olan CHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Mustafa pekdoğan Kırıkkale'de gerçekleştirmiş olduğu ve aday olup seçimi kazanması halinde gerçekleştirmeyi planladığı plan, proje ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Kırıkkale Belediyesi hakkında yoğun eleştirilerde bulunan Pekdoğan; ''Şehri üç tane ucube köprü yaparak böldüler! gidiş var, geliş yok şehir birbiri ile kavuşamıyor'' dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Flash Haber Tv’nin konuğu olan CHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Mustafa pekdoğan Kırıkkale’de gerçekleştirmiş olduğu ve aday olup seçimi kazanması halinde gerçekleştirmeyi planladığı plan, proje ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Kırıkkale Belediyesi hakkında yoğun eleştirilerde bulunan Pekdoğan; ”Şehri üç tane ucube köprü yaparak böldüler! gidiş var, geliş yok şehir birbiri ile kavuşamıyor” dedi.

NE VERDİN? NE İSTİYORSUN? KIRIKKALE’NİN BAKIŞ AÇISI BUDUR!
Kırıkkale halkı çeşmeden su akacakmı diye düşünüyor 50 yıl garantisi olan arıtma sistemini mahvettiler diyen Mustafa Pekdoğan; ”Makine ve Kimya Endüstrisi’nde 14 yıl çalıştım ne verdin? ne istiyorsun? Kırıkkale’nin bakış açısı budur! ben Trakya’da müdürlük görevi yaptığım esnada Kırıkkale’de 60 köyün elektriği yoktu. Köylere elektriği ulaştırdık beni Trakya’dan getirip belediye başkanı yaptılar. Türkiye’de vilayet olarak 81 il içerisinde olarak toplu taşıması olmayan tek il bizdik, bir gün Mehmet Ali Erbil’in programını seyrederken Türkiye’de toplu taşıması olmayan bir vilayet sorusu gelmişti o günden sonra bir hafta içerisinde 32 otobüs getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk, o zamanlar benim sloganım ”Çeşmeden Akılan Su İçilecek”  şeklindeydi şimdi Kırıkkale halkı çeşmeden su akacakmı? sorusunu soruyor. Şuan halk su kullanamıyor! 50 yıl garantisi olan arıtma sistemini mahvettiler, idareciler hizmeti halkımızın istediği gibi yönlendiremediği taktirde hizmet onları terk eder”KIRIKKALE’Yİ ÜÇ UCUBE KÖPRÜ İLE BÖLDÜLER
Kırıkkale’nin üç ucube köprü ile bölündüğü ve şehrin birbiri ile kavuşamadığını vurgulayan Mustafa Pekdoğan; Kırıkkale ile ilgili hemşehrimizin muzdarip sorunlarına dair araştırma yaptım üç nokta ortaya çıkıyor . Kırıkkale’yi üç ucube köprü yaparak böldüler, Yuva, Selim Özer, Bahçelievler mahallelerine gitmek istediğinizde geri gelebilmek için en az 7-8 km sonra ilerden dönüp gelmeniz gerekiyor, mantık yok böyle düzen olur mu? Kayseri yoluna giderken köprü, orası mükemmel bir kavşaktı sadece 2 alt geçit yapılacaktı, fakat orada dünyanın anormal bir ürününü ortaya çıkarttılar,  görüntüsü ve şehre girişi çok kötü bunlar müthiş paralar, halkımız bunlardan şikayet ediyor neden? çünkü şehir birbiri ile kavuşamıyor şehrin bir tarafı köy zihniyeti yaşıyor, bir tarafı modernleşmiş oluyor yok böyle birşey! 150 bin kapasiteli halk ekmek fırını yapmıştık, fırının içini boşaltıp hurdaya satmışlar, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olup kazandığımız taktirde bunların gerekçeleri sorulacak! Makine ve Kimya Endüstrisi’ni batırdılar benim dönenminde 24 bin çalışan vardı şuan 2500 çalışan var bu insanlar iş bulamayıca aileleriyle Trakya’ya yerleştiler”

31 MART AKŞAMI KAZANANLAR LİSTESİNDE OLACAĞIZ
Kırıkkale halkının tereddüt ve sıkıntılarını bildiğini belirten Mustafa Pekdoğan; Şuan Kırıkkale’de kadınlarımızın el emekleri göz nurları üretip satacakları paraya dönüştürecekleri imkanları yok, gençlerimize yönelik sosyal yapı açısından bugüne kadar yapılan birşey yok, malesef üretkenlik açısından birşey yapılmamış. Bugün Kırıkkale’yi seçim kaybedip terketmeyen tek siyasetçi benim, ben herkesin yerine göre herkesin ‘Mustafa Abisiydim’ şimdi ‘Mustafa Amcasıyım’ , Milliyetçi kesimden ve Keskinli hemşehrilerimden yoğun ve ciddi şekilde destek alacağımı düşünüyorum,  halkımızın tereddüt ve sıkıntılarını biliyorum bunları en kısa yönden nasıl çözülmesi gerekiyorsa gerekeni yapacağız. Halkımızla beraber bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum .31 Mart akşamı Kırıkkale merkez dahil 3 yeri daha kazanmayı planlıyoruz, kazananlar listesinde olarak mutlaka görüşeceğiz! biz bunları tahaahüt ediyoruz inanıyoruz ve başaracağız”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ilhan yüksel
Ilhan yüksel
15 Ocak 2024 11:58

Sayın başkanım Mustafa pekdoğan bende sizin döneminizde çalışan personellerden biriyim yolunuz açik olsun desteğimiz sizden yana o üç ucube köprünün geldiğinizde yıkılmasını eski durumuna getirilip ve güzel bir şekilde kavşak yapılarak şehre girişimizi kolaylastiracaginizdan şüphem yok başarılar baskanim yanınızdayız her daim……saygilar

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x