Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Çakmaklı Siyasette engel tanımıyoruz

İyi Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Çakmaklı Keskin'in gelişmesi için insanların ferdi beklenti yerine kitlesel hizmetlere verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Çakmaklı Keskin’in gelişmesi için insanların ferdi beklenti yerine kitlesel hizmetlere verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Keskin ilçesinin yıllardır gelişemediğini tarihi bir ilçe olmasına rağmen yerinde saydığına belirten Çakmaklı yaptığı açıklamada göreve geldikleri takdirde Keskin de büyük bir değişime sebep olacaklarını söyledi.

Çakmaklı “Geçmişin bütün olumsuzluklarını yıkmak,yarınlara umut olmak için, yaşanılabilir kültürel,sosyal ve çevresel anlamda gelişmiş bir Keskin’i inşaa etmek için yola çıktık.

Falan aday olursa zamanında bana kadro vermişti oyumu ona verecem,filan aday olursa oğluma ekmek verdi .Oyumu ona verecem zihniyetini kırarak şahsımızı değil,şehrimizi düşünen,ayrıştırıcı değil birleştirici yol ve tutumla her kesimi kucaklayan bir yönetim şekli ile hizmet etmek için yola çıktık.Eskiye rağbet olsa idi bit pazarına nur yağardı.” Şeklinde konuşarak yeni siyasetçilere imkan verilmesini istedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x