Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Pekdoğan’a CHP rozeti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi’nde(MHP) siyaset yapan ve bir dönem MHP’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Kırıkkale Belediyesi eski başkanı Mustafa Pekdoğan resmen CHP saflarına geçti. Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında eski Kırıkkale Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan’a partiye katılımı dolayısıyla rozet taktı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Sabır
Sabır
20 Mayıs 2018 15:58

Mhp tarihin tozlu sayfalarında kalacak bu gidişle.Bir Türk olarak mhpnin siyasal islamcıların stepnesi olmasından hicap duyuyorum.Neyse ki Meral Hanım var.

Alper
Alper
17 Mayıs 2018 21:49

Kalplerinin guzelligi yuzlerine nakşetmiş mevlana ne demiş ya oldugun gibi ya gorundugun gibi layik olduklarinin yanina nasip etti mevlam amma velakin sana oy verenlerin hakkini nasil vereceksin kucuk yavru kurt ceyran mihendisi

Batuhan
Batuhan
16 Mayıs 2018 02:02

Pekdoğan, Kılıçdaroğlu ve Ali Ekber Çakar muhteşem üçlü olmuşlar. Bilmeyenlere Ali Ekber Çakar’ı anlatayım: Makine Mühendisleri Odası Başkanı. Devrimci ekibi ile ülke yararına olan her işi engellemek için eylem yapan, gezi ve diğer eylemlerde polise saldıran, Vatan haini HDP yöneticilerini eylemlerinde şeref konuğu olarak konuşturan şahsiyettir.
Hacı hacıyı mekke’de, Hoca hocayı tekkede, CHP kısmını da siz tahmin edin, artık.

Alper
Alper
Reply to  Batuhan
17 Mayıs 2018 08:36

Gardaşım şiir gibi yazmışsın biz tahmin ediyoruz amma yüreğimizdekilerini yazamıyoruz işte ey mistafa bey sana oy verdim zamanında ne malımışım ne öküzümüşüm. Sadece düşündüm düşüñdüm çok şey geldi ahlima “tam yerini buldun” …

Başa dön tuşu
4
0
Would love your thoughts, please comment.x