Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Personel Maaş Kaygısı Yaşamayacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir taraftan sorunları, diğer taraftan projelerini sıralayan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar;

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, bir taraftan projelerini sıraladı, diğer taraftan belediye personelini rahatlatıcı mesajlar verdi. Kendi dönemlerinde belediye personelinin asla maaş kaygısı yaşamayacağını söyleyen MHP’li aday Yarar, “mutlu çalışanlı belediye hedeflerimiz arasındadır” diye konuştu.

PROBLEMLERİ ORTADAN KALDIRACAK PROJELERİMİZ HAZIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç, Haber Müdürümüz Mehmet Ali Soyer ile bir süre görüştü. Bir taraftan Kırıkkale’nin günlük yaşadığı problemlerden bahseden, diğer taraftan bu problemleri ortadan kaldıracak projeleri sıralayan MHP’li Belediye Başkan Adayı Yarar, Kırıkkale’de imar, su, ulaşım, sosyal alan, park, istihdam, müze gibi başlıca sorunları olduğunu, bu sorunları ortadan kaldıracak projelerin hazır olduğunu söyledi. Başkan Adayı Yarar “Kırıkkale’de emeklilerimizin, hanımlarımızın, gençlerimizin kullanabileceği sosyal alana, müzeye, Şehrimizin büyük sorunu olan Sokak hayvanları ve rehabilitasyon merkezine ihtiyacımız var. Şehrimiz daha iyisini hak etmiyor mu? Bence hak ediyor, toplumsal bir mutabakatla neden şehir merkezimizi bir İstiklal caddesi gibi yapmayalım, neden Eskişehir’deki Porsuk çayı çevresi gibi yapmayalım. Kızılırmak gibi bir değerimiz var bunu neden iyi değerlendirmeyelim” diye konuştu.

MUTLU ÇALIŞANLI ÜRETKEN BELEDİYE

Personel maaşları konusunda da dikkat çekici mesajlar veren MHP’li aday Yarar “Personelin maaşının ne zaman ödenmediğini herkes biliyor. MHP’li belediyeler döneminde personel hep öncelikli olmuştur, bizim dönemimizde de öyle olacaktır. Şöyle bir bakacak olursak Belediye Meclisi 2019 bütçesini 215 milyon olarak belirledi. Kısa bir hesapla personelin maaşı bu bütçenin 3’te birine tekabül ediyor. Öyleyse personelin maaşını ödeyememe gibi bir durum söz konusu değildir. Hele bizim dönemimizde asla olmayacaktır. Bizim düşüncemiz maaşını zamanında alan, mutlu çalışanlı, üretken belediyecilik modelidir. Personelimiz mutlu ve huzurlu olursa daha üretken olacağına inanıyoruz. Bu durumdan şehrimizde daha kaliteli hizmet alacaktır diye düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

SERMAYEMİZİ ŞEHRİMİZDE TUTMALIYIZ

Kırıkkale’de sosyal alan sıkıntısı yaşandığına dikkat çeken MHP’li aday Yarar “Ticari mantıkla düşündüğünüz zaman önceliğimiz kendi sermayemizi Kırıkkalemizde tutmamız gerekiyor. Bir araştırma yaptırdım sadece hafta sonları ortalama 10 bine yakın hemşerimiz sosyal alan eksikliğinden Ankara’ya gitmek zorunda kalıyor. Hemşerilerimiz Ankara’ya giderek Mavi Göl gibi, gençlik parkı gibi, AVM gibi yerlerde zaman geçiriyor. Bu hemşerilerimiz ortalama 500 TL harcasa toplamda 5 milyon TL şehrimizden gidiyor demektir. Biz bu parayı şehrimiz ekonomimize kazandırmak için hemşerilerimizi Kırıkkalemizde tutacak sosyal alan eksikliğini ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bizim bu sorunları ortadan kaldıracak projelerimiz hazır. Hem de büyük maliyet ödemeden, kendi imkanlarımızla hayata geçirilebilecek projeler” ifadesini kullandı. Belediye Başkan adayı Yarar önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek tüm projelerini kamuoyu ile paylaşacağını da sözlerine ekledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x