Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Değirmenci ailesinin acı günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale iş dünyasının tanınmış simalarından ES Turizm işletmesi sahiplerinden Yüksel Değirmenci(75) hayatını kaybetti. Değirmenci Nur Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından baba ocağı Keskin’de toprağa verildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kırıkkaleli işadamlarından Es Turizm İşletmecisi Ömer, Yahya Değirmenci’nin babası Yüksel Değirmenci, hayatını kaybetti. Önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybeden baba Değirmenci Kırıkkale Merkez Nur Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Keskin ilçesinde toprağa verildi. Değirmenci’nin cenazesine Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale eski Milletvekili Abdullah Öztürk, iş dünyasının önde gelen simaları, STK başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda seveni katılarak, Ömer ve Yahya Değirmenci’ye taziyelerini iletti. Bizde Yenigün Gazetesi olarak Yüksel Değirmenci’ye yüce Allah’tan rahmet, kederli Değirmenci ailesine başsağlığı diliyoruz.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x