Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Polis haftası etkinlikleri başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri, Vali Sezer’i ziyaret ile başladı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

MİLLET İÇİN CANINI ORTAYA KOYUYORLAR

Kabullerinden dolayı Vali Sezer’e teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Çorumlu, Polis Teşkilatının her zaman vatanın ve milletin hizmetinde olduğunu, bu görev bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında da bilgiler verdi. Türk Polis Teşkilatının en köklü kurumlarımızdan bir tanesi olduğunu belirten Vali Sezer ise, kurulduğu günden bu yana tüm teşkilat mensuplarının devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeden çalıştıklarını söyledi.

 

 

TEKİLAT MENSUPLARININ HAFTASINI KUTLADI

Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Sezer, İl Emniyet Müdürü Çorumlu’ nun şahsında Kırıkkale’de görev yapan teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Haftasını kutladı. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Çorumlu’ ya, Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Selçuk Doğuş, Emniyet Müdürlüğü personeli ve Meslek Yüksek Okulu öğrencileri eşlik etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x