Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İl Özel İdaresi’nin yeni sezon açılışı ile araç parkına kazandırılan araçların teslim törenine katıldı. Törende konuşan Vali Sezer: “Bu millete yapacağımız hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız.”

 

KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON TEMENNİ EDİYORUM

Kırıkkale İl Özel İdaresi sezon açılışını kurum yerleşkesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Hibe iş makinaları ve köylere gönderilecek olan çöp konteynerinin tanıtıldığı törenin açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, “İl Özel İdare olarak geçen seneki gayretli faaliyetlerimizi bu sene de arttırarak sürdürmek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. Yeni sezonun Kırıkkale’miz için hayırlı olmasını ve çalışan işçi kardeşlerimin kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ederim.” dedi.

 

KÖYLERE 350 ÇÖP KONTEYNIRI

Vali Yunus Sezer ise kazasız belasız bir iş sezonu dileyerek başladığı konuşmasında “ Bu millete yapacağımız hizmetleri ibadet hassasiyetiyle yapmalıyız” dedi. Vali Sezer, Tarım ve Orman Bakanlığından 2 adet hibe kamyon, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 2 adet hibe kamyon, İl Özel İdaresi imkânlarıyla 1 adet dozer ve 3 adet kamyonunun Kırıkkale’ye ve İl Özel İdaresi araç parkına kazandırıldığını, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığından teslim alınan 350 adet çöp konteynerinin de köylere dağıtılacağını da sözlerine ekledi.

KIŞIN BOŞ DURMADIK, PLAN VE PROJE ÜRETTİK

Vali Sezer şunları söyledi: “Bugün iş makinalarımızın hizmete sunulması ve aynı zamanda İl Özel İdaresi olarak bahar dönemi ile beraber iş sezonunda yazın yapacağımız işlerinde açılışını yapıyoruz. Kışın boş durmadık, plan ve proje ürettik. Hem kendi kaynaklarımızı kullandık hem de ilgili Bakanlıklarımızdan bize gerekli olan iş makinalarının hemen hemen tamamını aldık. İnşallah bundan sonra geçen yıl yapmış olduğumuz hizmetleri en az ikiye, üçe katlamak suretiyle bu sene Kırıkkalelilerle buluşturmayı hedefliyoruz. Geçen yıl 45 km kadar asfalt yol yapmıştık. Bu sene asfalt yolu 100 km’ye, geçen yıl yaptığımız stabilize yolu da iki katına çıkarmayı hedefliyoruz.”

YENİ ARAÇLAR DUALARLA HİZMETE SUNULDU

İl Özel İdaresi yerleşkesinde düzenlenen törende dualar edilerek yeni araçlar hizmete sunuldu. Ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından teslim alınan 350 adet Çöp Konteynerinin de köylerimize dağıtımı yapılacak.

Törene Vali Yunus Sezer’in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, protokol mensupları ve il özel idaresi çalışanları katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x